top of page

Over Ons 

Ons Verhaal

Missie van Fernandes Express

“Dagelijkse betaalbare boodschappen bereikbaar maken voor een ieder”

Bij Fernandes Express geloven we dat betaalbaar en makkelijk boodschappen doen een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter leefklimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Fernandes Express een missie: “Dagelijkse betaalbare boodschappen bereikbaar maken voor een ieder”

 

We hebben de afgelopen jaren al veel mooie dingen gedaan op het gebied van online boodschappen doen, maar dat willen wij versnellen:

Omdat alles allemaal steeds duurder word en dat wij allemaal steeds minder tijd hebben, hebben wij Fernandes Express besloten dat bij alles wat wij doen de klant voorop staat! Bij Fernandes Express laten wij ons leiden door 4 peilers: Gemak, Gewin, Genot en Geluk.

 

Fernandes Group Historie

In 1910 startte Isaak Fernandes het bedrijf toen hij een kleine noviteitenwinkel opende in Paramaribo. Het bedrijf deed het goed en groeide gestaag en diversifieerde, maar nam een vlucht nadat Jule, de enige zoon van Isaak, in 1938 de Coca-Cola-franchise verwierf. Met deze mijlpaal begon het bedrijf aan zijn succesvolle reis en breidde het zich snel uit naar andere sectoren van de economie. Dit alles kwam tot stand onder de bezielende leiding van Jule Fernandes. Tot op heden is FernandesGroup een van de grootste particuliere bedrijven in Suriname en speelt het een leidende rol in vele sectoren van de Surinaamse economie.

Het gemak van  bezorgen

Een van de gemakken van online boodschappen doen bij Fernandes Express, is dat je je boodschappen kunt laten thuisbezorgen. Je kiest zelf het moment dat jou het beste uitkomt en dan brengen wij alle producten tot aan de deur. Dat scheelt je een hoop gesjouw! Lees op deze pagina alles wat je wilt weten over deze handige service van boodschappen laten bezorgen.

Wij nemen duurzaamheid serieus

Niet tevreden? Geld terug.

Fernandes Express biedt een onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie voor alle geleverde boodschappen.

 Jouw wensen staan centraal. Mocht je product of goed missen in onze webshop. Geef dat even aan onze vriendelijke klantenservice door en wij komen dat met een gepaste oplossing

Lokale producten 

e.png

Bespaar elke dag!

Help de kosten van uw winkelwagen te verlagen met onze dagelijkse WOW Actie’s.

Subscribe & Save

Your next order

Thanks for submitting!

bottom of page